Ледь не втопився через оковиту

Ледь не розпрощався з життям через оковиту. 26-го липня, свідомі перехожі та патрульні міста врятували життя місцевому жителю. Поблизу мосту, що на Кам’янецькій, чолов’яга під добрячим градусом впав у воду та мало не втопився.

Чоловіка, котрий шубовснув у воду, одразу ж побачили перехожі. Щоправда, на допомогу кинувся лише один, інші – знімали кіно. Усі були так зайняті, що й забули викликати патруль. Щоправда, на перехресті Прибузької та Кам’янецької, за збігом обставин, трапилася ДТП. Трійко хлопчаків, угледівши копів, почали кликати на допомогу.

М’яко кажучи, у потерпілого був другий день народження. Сам чоловік навряд чи б вибрався, адже попередньо сильно вдарився головою. Окрім того, глибина біля мосту від 2-х до 4-х метрів, а бетонні плити зависокі. Тверезим вилізти важко, а у стані алкогольного сп’яніння – практично неможливо. По суті, часу на роздуми не було. Патрульний, одразу ж викликав підмогу та, не зволікаючи, почав діяти.

Максим Муляр у той день був у велопатрулі. Коли почув клич допомоги – одразу ж примчав. Вже разом хлопці витягли чоловіків з води. У той час хтось з перехожих викликав карету медиків. Ті надали потерпілому першу допомогу та госпіталізували. На щастя, все обійшлося. Втім, якби не сміливий вчинок однієї людини, наслідки могли б бути непоправними.

Сам рятівник свій вчинок героїчним не вважає. Каже, діяв, як підказали розум, серце та Бог.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...