Вперше у Хмельницькому – «Crossfit Battle -2017»

До кросфіту Арсеній Даниленко захоплювався вуличним воркаутом. Щоправда, три роки тому відкрив для себе інший спорт. Каже, тоді і зрозумів, воркаут дещо обмежує, кросфіт – справа інша.

Похизуватися бездоганним тілом, продемонструвати роки тренувань, окрім того ще й випробувати себе у якості ведучого кам’янчанин приїхав до Хмельницького. Цими вихідними у місті вперше відбувся «Crossfit Battle – 2017».

Звісно, подібні кросфіт-турніри у Хмельницькому вже були, щоправда у такому форматі вперше. Затіяла та й організувала такий батл ось ця мила дівчина з войовничим прізвищем Марс.

Участь у батл-турнірі взяли близько трьох десятків кросфітерів. Щоправда, боролися вони не за нагороди, медалі чи призовий фонд. Намірами – благодійні – зібрати кошти на обладнання для хворої дитини.

У дівчинки – рідкісне захворювання – спінальна аміотрофія. Простіше кажучи, клітини спинного мозку недієздатні, при цьому атрофуються м’язи.

Кожен подих дівчинки для сім’ї і дорогий і дороговартісний. Якщо з щоденними потребами, каже батько, ще справляються, то обладнання – не під силу.

На підтримку пішли членські внески кросфітерів, а також зібрані скриньки волонтерів. Щоправда, каже батько, аби дитина дихала, кошти ще потрібні. Власне, тому й звертається до усіх небайдужих допомогти зберегти єдиній кровній доньці життя.

About Ексклюзив

Check Also

В центрі Хмельницького діє читальний зал просто неба

Літо – час відпусток і канікул. Діти, підлітки, молодь і дорослі більше часу проводять на ...