Агрохолдинг «Мрія» допомагає людям

Донедавна так виглядали усі вікна у Купинському будинку культури. Мабуть, так би й було. Втім усе змінилося, коли на ці землі прийшов дбайливий інвестор. Минулого року у сільському клубі повністю реставрували підлогу, цього – капітальний ремонт побачили дві гурткові кімнати.

У «Мрії», звісно, не відмовили. Адже своїм пайовикам аграрії допомагають завжди.

Попередньо, за сприяння «Мрії», у Купині з’явилося вуличне освітлення, нове життя побачила тутешня церква, відчули фінансову підтримку школа та дитячий садочок. Окрім цього, аграрії дали дорогу у світ місцевому сільськогосподарському обслуговуючому кооперативу.

Орендна плата пайовикам у Купині виплачується вчасно та у повному обсязі. Окрім цього, кажуть самі люди, аграрії завжди йдуть їм на зустріч.

На зустріч йде «Мрія» і пайовикам у селі Кремінна Городоцького району. Тут за сприяння агрохолдингу у церковному храмі реставрують іконопис.

Без сумніву, питання вирішили. На реставрацію іконопису «Мрія» виділила 70 тисяч гривень. Наразі роботи тривають, а вже через місяць-другий прихожани побачать оновлене серце храму. Як нова копійка буде і дитячий садочок у селі Юринці. Ремонтні роботи там, майже, завершилися. А ось відвідувачів поштового відділення та фельдшерського пункту у Зверхівцях вже зустрічає оновлене фойє.

Окрім того, у Зверхівцях капітальний ремонт побачив пам’ятник загиблим воїнам. За сприяння «Мрії» біля монументу постелили бруківку та облагородити прилеглу територію. Щоправда, – це далеко не весь перелік того, що зробив Агрохолдинг на Городоччині, звісно, є напрацювання на майбутнє. Самі ж аграрії запевняють – ефективній співпраці бути і надалі. Такі наміри, каже генеральний директор «Мрії», Саймон Чернявський, задекларували ще з початків діяльності. Перше – це дбайливе ставлення до землі, друге – всебічний розвиток територіальної громади.

Загалом, лише за перше півріччя цього року до бюджетів  усіх рівнів «Мрія» сплатила, майже, 107 мільйонів податкових відрахувань. Сума, перерахована на соціальну сферу, також вражає. У шести областях – це, майже, 9 мільйонів гривень, два з половиною з яких, – це підтримка населених пунктів Хмельниччини.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У центрі Хмельницького з’явилося поліцейське містечко

До порушників ось цей красень – безжалісний, а ось з дітками та й дорослими грається ...