«НОВАТОР» НА МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ У ПОЛЬЩІ

Повітряні кульки, феєрверки, смаколики та дитяче шампанське. Так зустрічають своїх чемпіонів батьки. Нещодавно футбольний клуб «Новатор» повернувся з міжнародного чемпіонату у Польщі.

А виїхати за кордон, кажуть новаторівці, без допомоги не змогли б.

Це був перший спільний виїзд команди, до цього хлопці за кордоном не грали. Тепер показали себе у Кракові. Окрім того, хмельницькі новаторівці – єдині, котрі представляли честь України, у тому числі Хмельниччини.

З Кракова новаторівці повернулися без призових місць, втім з дорогоцінним досвідом. З понад десятка дитячих команд з різних країн світу футболісти зупинилися за крок до бронзи.

Грою вихованців Дмитро Олесь задоволений. Звісно, можливо, у певних моментах і не налаштувалися, втім, у цілому продемонстрували якісний дитячий футбол.

Радіють поїздці та пишаються своїми чадами і батьки, котрі підтримували дітей безпосередньо у Кракові. Кажуть, повернулися кілька днів тому, втім емоції досі переповнюють.

Самі хлопці грою теж задоволені, кажуть, – це нова планка у розвитку команди.

Тепер, кажуть, висновки зробили і наступного разу стовідсотково повернуться з нагородами.

Це не просто декларація намірів, а реальні плани. І, по суті, до їх втілення «Новатор» вже приступив. Опісля Польщі, у дітей день-другий заслуженого відпочинку, а далі до тренувань і нових вершин.

Щоправда, змагаються новаторівці не тільки за кордоном. Попередньо, юні футболісти навідалися до молодшого київського «Динамо».

Тепер, кажуть, є вишкіл і український, і закордонний. Далі буде результат.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Бути журналістом, телеведучим та знімати відеоролики. У Хмельницькому стартувала дитяча медіа-школа

Вже через місяць батьки цих діток побачать їх по той бік екрану. При цьому, не ...