Питання, скарги, пропозиції: поліцейські розповіли про зустрічі з городянами

Протягом минулого місяця поліцейські міста зустрічалися з громадою. Робили це, аби себе показати та людей послухати. Кажуть, ініціатива діалогу з хмельничанами себе цілком виправдала. Бо дізналися більше про те, що наболіло. Питання номер один – порушення тиші у дворах. Воно турбує жителів кожного мікрорайону. Молодь палить, розпиває алкоголь та гарлапанить. Активісти розказали де саме – поліція вже почала діяти.

На жаль, люди не завжди розуміють функції, які сьогодні виконує поліція. За звичкою скаржаться на зачинені у під’їзд двері, дискомфорт від проведення ремонтних робіт сусідами і інші дрібниці, які втручання правоохоронців не потребують. Все, що необхідно для ліквідації таких насущних проблем – це спілкування, котрого, на жаль, бракує навіть між родичами та сусідами.

Власне, задля налагодження діалогу, зустрічі із містянами поліцейські обіцяють зробити традиційними. Після першого досвіду переконалися, контакт із людьми якісно сприяє – і їх роботі, і, відповідно, убезпеченню Хмельницького.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У центрі Хмельницького з’явилося поліцейське містечко

До порушників ось цей красень – безжалісний, а ось з дітками та й дорослими грається ...