Сильні, цілеспрямовані та вольові. У Хмельницькому змагалися кросфітери

Сильні, цілеспрямовані та вольові. У Хмельницькому змагалися кросфітери. Учасники, а це, майже, півсотні спортсменів, – це не лише представники міста чи області, а й інших регіонів. Усіх їх поділили на дві категорії – чоловіки та жінки. А вже серед них виокремили підлітків та аматорів. Для кожної групи, звісно, – свій комплекс вправ, втім тривалість раунду – однакова – сім хвилин сили та витривалості.

Власне, на турнірах у інших клубах, кажуть організатори, раніше були, а ось гостей не кликали. Та цього року змагання з кросфіту влаштували в себе, вперше та запевняють – точно не востаннє.

І себе показати, і на інших подивитися прийшов Владислав. Розповідає, кросфітом захопився кілька років тому і не те, що не шкодує, натомість – розповідає про переваги.

Окрім того, каже Владислав, кросфіт має ще багато плюсів.

По суті, під силу усім, в першу чергу, – для себе та здоров’я, а якщо змагатися – то можна претендувати на призи. До слова, фонд цього турніру формували кілька спонсорів, серед них – депутат Хмельницької міської ради – Микола Заганяч. Сам обранець – кросфітер-початківець, тому гідно оцінює старання учасників.

Перший турнір не просто вдався, а дав дорогу наступним. Тепер, кажуть організатори, такі змагання проводитимуть не щорічно, а щоквартально.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Вогнику не знайдеться? У Хмельницькому на зупинках громадського транспорту патрульні «ловили» курців

Українське законодавство визначає більше десятка місць, де палити категорично заборонено. Від себе міська рада додала ...