Творча подорож районами Хмельниччини – наша область продовжує вибирати найкращих представників для участі в співочому конкурсі в Італії

Пошуки талантів продовжуються. Творче об’єднання «Яскраві діти України» на прослуховуваннях у районах знаходить  талановитих співаків. Цього разу концертними номерами вражала Городоччина. Десятки дітей в надії на свою перемогу взяли участь у відбіркових турах.  Переможницею проміжного етапу  стала 14-річна Ангеліна. Дівчина любить  співи та спорт.

На відбіркових турах переважна більшість – дівчата. У Стакостянтинові перемогли одразу дві  учасниці, для кожної музика – це зміст життя. Єлизавета Вознюк  радіє маленькому успіху на своєму творчому  шляху.

Вероніка Решетільна любить не лише співати, а й грати на музичних інструментах. Дівчина захоплюється подорожами, тож мріє поїхати на співочий конкурс до Італії.

А от на Красилівщині перемогу у відбіркових турах здобула  виконавиця народного співу. 12-річна Наталія Вознюк  вже має досвід участі у різноманітних співочих змаганнях. Дівчинка захоплюється народними піснями  та має неповторний голос.

Кожен район має можливість взяти участь у відбіркових турах обласного конкурсу «Яскраві діти України». Адже переможець змагання матиме унікальний шанс представляти країну  на міжнародному фестивалі в Італії.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Волейбол, баскетбол, футбол….У хмельницькому відкрили найдорожчий спортивний майданчик

На новенькому стадіоні навіть м’яч краще потрапляє до корзини. Сашко, учень шостого НВК оновленням шкільного ...