Волочиськ – Тарноруда – Волочиськ. На Хмельниччині День Прапора та День Незалежності України відзначили масовим велопробігом

Сашко чи не наймолодший учасник велопробігу. Втім, відстань у 25-ть кілометрів для нього аж ніяк не проблема. Зізнається, їздив і вдвічі більше.

Не зіпсувала дощова погода настрою і Руслану Вишневому. Цього року чоловік дебютує, тому, каже, попри дощ, емоції – позитивні. Дистанцію, зізнається, долати важко, втім коли поруч колеги та хороший двоколісний – мандрівка тільки у задоволення.

Минулого року Волочищина вперше організувала масштабну велоподію. Активно та спортивно тутешні жителі відзначили День Прапора та День Незалежності України. Цього року традицію вирішили закріпити. Обирати маршрут довго не довелося. Як і минулоріч, підкорювали 25-ть кілометрів дороги Волочиськ-Тарноруда-Волочиськ. При цьому, патріотизм ніхто не відмінював.

Доєднався до велопробігу і депутат України Сергій Лабазюк. Народний обранець не лише фінансово підтримує спорт, а й власним прикладом показує настільки це важливо.

Власне, єднання і є головним завданням пробігу. Адже, переконані і влада, і громада, тільки спільними зусиллями можна будувати світле майбуття Волочищини.

А велопробіг – це ще один привід згуртуватися. При цьому, жваво та енергійно провести святковий день, а головне, – передати естафету іншим.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...