3 тисячі атовців чекають на землю, а більшість хмельничан – на транспортну реформу. Пряма телефонна лінія з мером

Нормально сполучити Зарічанську із Раковим, пустити громадський транспорт на Кармелюка, збільшити кількість тролейбусів на п’ятому маршруті, а п’ятнадцятий – продовжити – основні прохання хмельничан, щодо транспорту у місті.

Комусь вода надто гаряча з-під  крану, іншим паркування під будинком заважає.

Заасфальтувати дорогу цьогоріч не зможуть, та засипати ями щебенем міський голова пообіцяв. Ремонту дороги просять і лезневські садові товариства, і жителі мікрорайону Гречани. Комунальні проблеми – теж одні із болючіших для додзвонювачів.

Люди готові заплатити частину грошей. Та й будуть змушені це зробити, згідно з Положенням про співфінансування.

Нині понад три тисячі учасників АТО стоять у черзі на земельну ділянку в Хмельницькому. Дають по шість соток, але й такої кількості землі у місті вже не знайти. Коштів для забезпечення тамтешньої інфраструктури у бюджеті теж немає. Втім, залишати захисників країни «за бортом» у Хмельницькому не збираються.

10 квартир атовцям надали цьогоріч, ще десятеро зможуть отримати покращене житло до початку 2018-го. Фактично усі родини загиблих захисників, чи бійців, що заробили на сході інвалідність, переконує міський голова, квартири вже отримали.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

«Година Землі-2018». У суботу, 24-го березня хмельничан просять долучитися до світлового флешмобу

Це кадри дворічної давності. Тоді до Години Землі студенти ХНУ влаштували світовий флешмоб «У людей ...