Безкоштовне розмитнення та якісні дороги. Хмельницькі власники авто на єврономерах влаштували автопробіг

У Хмельницькому власники авто на єврономерах влаштували автопробіг. Колона з понад 70-ти автівок стартувала на кільцевій зупинці мікрорайону Озерна.

Далі маршрут у 30-ть кілометрів проходив через найбільші вулиці міста та фінішував на Майдані Незалежності. У такий спосіб місцеві «пересічники» воліють привернути увагу влади до проблеми розмитнення та стану доріг.

Своє авто пан Віталій купував за кордоном. Хоча би тому, каже чоловік, що в Україні така ж автівка вартує у п’ять разів дорожче.

Автомобіль пана Валентина також іноземець. Із сусідньої країни, розповідає чоловік, пригнав авто більш, ніж півроку тому, звісно, в рази дешевше. Та, окрім вартості, є ще один плюс – автівка насправді якісна.

Власне, безкоштовне розмитнення та якісні дороги – основне, чого вимагають від влади не лише хмельницькі «пересічники». Така ж позиція у власників авто на єврономерах з інших регіонів. У середу, 6-го вересня усі вони їдуть до Києва під Верховну Раду України. Сподіваються, що 100-тисячна акція таки дасть «зелене світло» законопроекту 5567.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Хмельницькому сміттєзвалищу 71 рік. Скільки ще днів народжень відсвяткує полігон побутових відходів?

Хмельницькому полігону побутових відходів офіційно сімдесят один рік. Його відкрили одразу по закінченні Другої світової ...