Дорого, але святково, або Як Хмельницький ярмаркував

У суботу на Прибузькій і яблуку ніде було впасти. Це – не трафік, це – традиційний ярмарок, котра час від часу перетворює проїжджу частину вулиці на імпровізований ринок. Причому не лише продуктовий. Тут можна придбати все, чого дужа лишень забажає. І навіть відвідати міні-зоокуток. Підприємець з Кам’янця-Подільського тішив хмельничан незвичними домашніми тваринами. Їх, до речі, із кліток можна було переселити собі додому. Правда, ой як не за дешево. Чого вартують одні качки.

Зважаючи на вартість птиці, на неї, в основному, дивилися. Те ж саме стосувалося і деяких продуктів харчування. Городяни ціни на цьогорічній ярмарці відкрито називали космічними.

Якщо за свинину на продуктовому просять максимум 100 грн., то тут дещо більше. Хоча хто в цьому зізнається.

З такими цінами м’яса не накупляєшся. Та й ковбаси не наїсишся. Зіньківська домашня також вартувала більше, аніж у самому Зінькові. Там за кіло чорної просять 160 гривень, а на ярмарку.

Забагато просили і за муку. Хмельничани кажуть, у магазинах вона – дешевша.

Серед дороговизни були і приємні винятки. Продаж-презентація спагетті торгової марки «Київ Мікс» притягувала городян як магнітом.

Ті, хто уже зустрічався із продукцією торгової марки кажуть, при досить демократичній ціні, усе, що виготовляють – смачне та якісне. Тому, в спагетті не сумніваються.

Чималим попитом у хмельничан користувалися і товари маловідомих хмельницьких виробників. Кажуть, заради них такі ярмарки, незважаючи ні на що, таки варто проводити. Хмельницький міський голова, котрий разом із усіма завітав на Прибузьку, не приховує, сьогодні відкрив для себе чимало місцевих «брендів». Каже, ними пишається і сподівається їх буде більше

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Вогнику не знайдеться? У Хмельницькому на зупинках громадського транспорту патрульні «ловили» курців

Українське законодавство визначає більше десятка місць, де палити категорично заборонено. Від себе міська рада додала ...