Хмельницькі освітяни відсвяткували професійне свято

Вже сімнадцятий рік поспіль пані Наталя святкує професійне свято. Поважне звання вчителя несе з гордістю. Сьогодні за свою працю отримала подяку. Каже, для неї це дуже важливо і приємно. Свою роботу любить, саме в ній знайшла своє покликання. А дитячу посмішку вважає головною подякою за виконану роботу.

Випадковості не випадкові. У роботі головне відчути себе в цій професії, каже директор Хмельницької гімназії №2 Віктор Байдич. Він за понад 30 років професійного стажу про свій обраний шлях не жалкує.

Без сумніву бути вчителем не просто. Постійно доводиться стикатися з труднощами, шукати новітні підходи до навчання. Натхненням для них стає вдячність учнів.

Привітати кращих прийшов міський голова. Вже другий рік поспіль, окрім теплих слів працівників освіти заохочують фінансово за сумлінну працю.

Також подяки і грошові винагороди отримали вчителі і вихователі Хмельницького від народного депутата України Сергія Лабазюка і його благодійного фонду «Ми поруч».

Вчитель на пряму впливає на подальший вибір професії дитини. І сьогодні всі згадують ім’я тих, хто дав поштовх для подальшого розвитку у житті. Завдячують їхньому терпінню та захоплюються професійністю.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

«Яскраві діти України» – фінальний концерт в обласному центрі

Творча команда обласного конкурсу побувала у кожному районі , аби відібрати кращі голоси. Тепер переможці ...