Найбільший прапор України побував у Хмельницькому

Такого прапора Майдан Незалежності ще не бачив – 60 метрів завдовжки та 40 метрів завширшки. Святковий подарунок до дня народження Хмельницького зробила «Батьківщина Молода». На центральній площі міста тутешні активісти розгорнули найбільший у світі стяг України.

Стати частинкою рекорду вирішив Вадим. На Майдан Незалежності хмельничанин прийшов не сам, а з друзями, каже, такими емоціями потрібно ділитися.

Переповнюють емоції і Олену. Каже, у такі моменти особливо горда, що народилася українкою.

Радості не було меж. Аби зупинити момент та запам’ятати його – хмельничани робили селфі та колективні фото. Окрім того, пускали патріотичну хвильку та «купалися у прапорі».

«Покупатися у прапорі» прийшло кілька сотень містян. Попередньо, на патріотичну акцію їх кликали зі сторінок соціальних мереж.

До Хмельницького український стяг побував чи не у всіх обласних центрах країни, символічно, на 586-й день народження, двоколор завітав до нашого міста. Втім, кажуть активісти, у нас прапор не зупиниться, місія у нього інша.

Власне, такий пам’ятний момент і був на хмельницькому Майдані Незалежності – неймовірні емоції, щастя та, звісно, гордість та патріотичне піднесення.

Хоча до Хмельницького, найбільший прапор завітав вперше, втім, кажуть організатори, не востаннє. Окрім того, у нашому місті «Батьківщина Молода» планує чимало благодійних та патріотичних акцій.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...