«Плюс» новітній об’єкт для Хмельниччини. У Чемеровецькому районі Група компаній «VITAGRO» презентувала сучасний елеватор

Ще донедавна ця місцина, що на Чемеровеччині, заростала хащами та бур’янами, нині тут красується новенький елеватор.

Будівництво тривало трішки більше, аніж півроку. Левова частка цього часу пішла на пошуки насправді надсучасного елеваторного обладнання.

У пошуках партнерів та такого обладнання, вітагрівці об’їхали всю Європу, втім, свого таки досягли. Нині чемеровецький елеватор чи не найпотужніший на теренах Хмельниччини, про що, до слова, відзначають обласні посадовці.

Про людей вітагрівці подумали і цього разу. Понад чотири десятки трударів отримають свої робочі місця на новенькому об’єкті.

Власне, за такими прогресивними технологіями і є майбутнє. До прикладу, це сучасне обладнання дозволить не лише якісно сушити та сортувати зерно, а й надійно його зберігати. І це, до слова, «плюс» не лише для селища Закупне, а й для Хмельниччини загалом.

Аж ніяк не програє і країна у цілому. Натомість – компанії з таким потенціалом є візитівкою аграрної держави.

На досягнутому Група компаній «VITAGRO» зупинятися і не думає. Натомість – подільські аграрії вже планують, як відкривати нові прогресивні об’єкти.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

«Година Землі-2018». У суботу, 24-го березня хмельничан просять долучитися до світлового флешмобу

Це кадри дворічної давності. Тоді до Години Землі студенти ХНУ влаштували світовий флешмоб «У людей ...