Робоклуб «Винахідник» відкрили у Хмельницькому

Вивчити основи механіки, принципи роботи датчиків, навчитись збирати роботів можливо з раннього віку. У робоклубі «Винахідник» навчають дітей з 6 років. Заняття розвивають вміння програмувати, креативність, роботу в команді. Клуб робототехніки «Винахідник» відкрився днями у центрі Хмельницького.

Навчають у робоклубі «Винахідник» за всесвітньовідомою методикою Lego Education. У Хмельницькому за цією методикою навчатимуть вперше. Викладачі робоклубу переконані – про учнів «Винахідника»  почують у всьому світі.

У робоклубі «Винахідник» можуть займатись діти від 6 до 16 років. У формі гри вашій дитині допоможуть розвинути технічне мислення та просторову уяву. Окрім задоволення власних амбіцій, учні «Винахідника» матимуть змогу взяти участь спочатку у всеукраїнських, а потім і у всесвітніх змаганнях з робототехніки.

Робоклуб «Винахідник» знаходиться у торговельному центрі «Атріум» на третьому поверсі. До слова, сюди ж переїхав і навчальний центр «Vector». Діє він вже 4 роки, та оскільки бажаючих навчатись з кожним роком стає все більше – вирішили розширити свій навчальний простір.

Валерій обрав навчальний центр «Vector», бо мріє створити власний додаток на андроїд та отримати професію ІТ-спеціаліста. Каже знання, які отримає тут, допоможуть йому наблизитись до мрії.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Мовчання на вагу золота: у Хмельницькому на хабарі взяли іще двох громадських активістів

У Хмельницькому на хабарі взяли іще двох громадських активістів. Чоловіків на гарячому затримали під час ...