Сан-Ремо чекає на співочі таланти. В області продовжують обирати представника, що поїде до Італії

Маленькі таланти Хмельниччини змагаються за поїздку до Італії. Діти, що не звикли здаватися, вступили у боротьбу за перемогу у відбіркових турах.  Першочергова вимога суворого журі – вокальні здібності. Проте вольовий характер  та артистизм – теж відіграють свою роль. На прослуховування спробувати свої сили прийшли як виконавці-початківці, так і ті, хто вже має досвід участі у різноманітних конкурсах. Серед таких – переможниця із Деражні Анна Мацюк.

Маленька співачка з Дунаєвеччини Поліна перемогла у районних змаганнях. На черзі – боротьба у Хмельницькому. Дівчинка, крім захоплення співом, любить танцювати та грає на музичних інструментах.

Селище Понінка відтепер має і свого представника на обласному конкурсі «Яскраві діти України». Дівчинка Даринка  хвилювалась перед прослуховуванням, проте зібралась із силами. Тепер юна співачка – у фіналі.

Фіналіст змагання представлятиме країну на міжнародному фестивалі SANREMO JUNIOR. Засновниками конкурсу є творче об’єднання «Яскраві діти України» та обласна адміністрація. За підтримки благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» відбіркові тури проходять в  усіх  районах.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Мовчання на вагу золота: у Хмельницькому на хабарі взяли іще двох громадських активістів

У Хмельницькому на хабарі взяли іще двох громадських активістів. Чоловіків на гарячому затримали під час ...