Музей космонавтики, краєзнавчий музей та екскурсійні програми по місту та області. У Хмельницькому презентували житомирський туризм

«Поліська Швейцарія», «Урал в мініатюрі» та«волинський Єрусалим» – як тільки ще не називають Житомирську область, а все тому, що туристично багата. Щоправда, сам Житомир історичного та архітектурного ландшафту не зберіг, та, навіть, при цьому має безліч перлин, що варті уваги.

Особливо багата Житомирщина музеями. Котрих тут тільки немає – музей декоративного та коштовного каміння, краєзнавчий музей, музей історії ремесел та найбільша гордість –  музей космонавтики. До слова, останній – унікальний та єдиний в Україні, аналогів йому немає.

Та не музеями єдиними. Багата Житомирщина і мальовничими краєвидами.

За кілька десятків кілометрів від Житомира красується «Поліська Швейцарія», живе стародавній монастир та кілька мальовничих кар’єрів. Щоправда, це лише маленька частинка того, на що вартує подивитися. Сама Житомирщина має набагато більше унікальних перлин.Власне, про них і говорили житомиряни у Хмельницькому, а точніше презентували свій туристичний потенціал.

Попередньо житомиряни презентували свій туристичний потенціал у столиці, попереду – Рівне та Вінниця. А ми, у свою чергу, збираємося до Житомира, адже також маємо чим пишатися.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...