На Хмельниччині закінчилися виборчі перегони. Загалом вони відбулися у семи об’єднаних територіальних громадах

Одна ОТГ на п’ять населених пунктів. З восьмої години ранку до  виборчої дільниці села Олешин пішли люди. Тільки за кілька десятків хвилин після відкриття члени комісії вже нарахували близько сотні бажаючих відати свій голос.

Любов Григорівна прийшла одна із перших. Каже, відала голос за розвиток інфраструктури,   якого так не вистачає українським селам.

В селі Черепівка загалом зареєстровано більше трьох з половиною сотень виборців. 27 з них голосували вдома. Для них була спеціальна виносна скринька.

Як таких порушень на дільницях Олешинської ОТГ зафіксовано не було. Голова ДВК села Черепова каже, чимало людей похилого віку приходили без документівТа таких було небагато і їх повертали додому.

Ігор Олександрович разом із другом Іваном вже кілька хвилин сидять біля дільниці в селі Іванківці і роздумують – що ж таке це ОТГ. Чоловік каже, із телевізора чув, що в тих  селах,  які раніше об’єдналися,  життя стало налагоджуватися. Тому вірять, що таке ж станеться і у їхньому селі.

Загалом процес голосування проходив у рамках визначних законодавством. Суттєвих порушень зафіксовано не було. Волевиявлення відбувалося у рівних та конкурентних умовах.

Загалом, на голову Олешинської ОТГ претендувало три кандидати. Після восьмої години вечора почався сам підрахунок. Та вже за кілька годин переможець був визначений  – ним став Віталій Осядлий, який в підсумку набрав майже 78 відсотків голосів виборців. Ще в статусі кандидата він розповів – яким бачить розвиток ОТГ.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів та велосипедистів бути помітними на дорозі

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів бути помітними на дорозі, ...