Нова служба фінансових розслідувань та успіхи децентралізації – про що йшлося на засіданні ради регіонального розвитку

Про перші успіхи децентралізаційної реформи Президент говорить на засіданні Ради регіонального розвитку, адже до столиці приїхали представники усіх областей. Петро Порошенко прогнозує – з часом місцеві бюджети стануть лише зростати. Проте це залежить від керівника , адже заробляти гроші вміють не всі.

Чесні умови підприємницької діяльності  сприятимуть створенню нових робочих місць та збільшення  доходів місцевих бюджетів за рахунок податків, запевнив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

На Раді регіонального розвитку Президент наголосив – потрібно сприяти  економічному зростанню країни. Для цього варто унеможливити тиск та корупційні маніпуляції у бізнесі. Петро Порошенко анонсував створення служби фінансових розслідувань.

Хмельниччина –  приваблива для інвесторів, хоча для збільшення довіри працювати владі та підприємцям є над чим, каже голова обласної ради.

Хмельниччина, як аграрна область, має не лише умови для вирощення культур, а й випадки захоплення угідь. Тож необхідний прозорий процес розслідування усіх гучних справ для відновлення довіри до правоохоронних органів.

Проте для розвитку економіки однієї прозорості ведення бізнесу замало. Створення нових робочих місць та закритого циклу виробництва надасть підтримку і для дрібних підприємців.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...