«Схід і Захід – разом!»: правоохоронці Хмельниччини об’єднали молодь із різних куточків країни

Схід і Захід – разом! Правоохоронці Хмельниччини об’єднали активну молодь з різних куточків країни. В головному управлінні Нацполіції зустрілись тернопільчани, франківчани, донеччани і хмельничани – молоді і активні завітали до обласного центру заради обміну досвідом. Всі вони – активісти громадських організацій, котрі займаються правильною пропагандою, власне, тому, їх підтримують і сьогодні зібрали поліцейські.

«Ліга майбутніх поліцейських Донеччини» функціонує не так давно, а вже налічує близько тисячі активістів. Мета роботи кожного з них – така ж, як і в решти молодіжних поліцейських організацій – донести до дітей та підлітків ази законодавства та законослухняності. 15-річна Аріна з Волновахи, що на Донеччині каже, із Лігою майбутніх поліцейських робить чимало у даному напрямку. Вчить інших й сама активно навчається. Старається із усіх сил, бо, знає, в майбутньому це неабияк знадобиться.

Чимало для популяризації законослухняності, здорового способу життя, української історії та всього українського роблять і на Хмельниччині. Голова молодіжної організації «Січ», котра входить до створеного правоохоронцями руху ХОМА, 17-річний Дмитро з гордістю розповідає про власні напрацювання.

Зупинятись на досягнутому молоді і активні, кажуть, не збираються. Мають чимало конструктивних ідей, спрямованих на допомогу поліцейським у вихованні правосвідомого суспільства патріотів. Правоохоронці також не відстають – і вже плекають план допомоги свідомій молоді.

Поліцейські переконані, такий обмін стане позитивним досвідом для обидвох сторін. Адже, таким чином діти із першоджерел дізнаватимуться про настрої своїх однолітків у інших регіонах, вчитимуться  взаєморозумінню і повазі, плекаючи любов до України. Такої ж позиції притримується і Хмельницький міський голова, котрий взяв активну участь у організації даного заходу.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів та велосипедистів бути помітними на дорозі

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів бути помітними на дорозі, ...