Субсидії для хмельничан. Коли та кому треба звертатися?

Черговий опалювальний період  розпочнеться вже за декілька днів. А от перерахунок субсидій стартував ще з травня. За  цей час дані минулорічних по давачів заяв у відділі соціального захисту міста опрацювали автоматично. Для більшості сімей не потрібно звертатися повторно – більш як 90 відсотків з них вже нарахована пільга при оплаті  комунальних платежів.

Як кажуть в управлінні, документи про перерахунок  відправляють у комунальні підприємства. Тож дані про пільгу при оплаті будуть відображатися на платіжних повідомленнях.

З початку жовтня для тих, хто вперше хоче звернутися за субсидією, є два місяці для подачі заяви – поштою або особисто. Всі дані ретельно перевіряються – для недобросовісних заявників передбачена  відміна пільг.

Серед  змін для отримувачів субсидій цього року – зміна житлової площі. Це, здебільшого, стосується самотніх пенсіонерів.

Поки в управлінні соціального захисту очікують офіційного початку опалювального сезону- саме від того часу розпочнеться  розрахунок за тепло згідно нарахованих субсидій.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Хто кращий? До Дня українського козацтва у Хмельницькому стартував турнір з дитячого футболу

У Хмельницькому День українського козацтва святкують і спортивно. Принаймні, з цієї нагоди спортивний клуб «Новатор» ...