Вихідними в селі Пирогівці відбувся ювілейний фінальний футбольний матч пам’яті загиблому афганцю

Погода спорту не завада. Попри проливний дощ та досить низьку температуру повітря, на футбольному полі  гравці команд сіл Пирогівці та Гурузевиця продемонстрували всі вміння та навички  гри мільйонів. Грали спортсмени фінальний поєдинок турніру, присвяченого пам’яті загиблому афганцю Олександру Батурку.

Десятий за ліком турнір цього року  зібрав 18-команд із всього Хмельницького району. Як зізнаються у спілці ветеранів Афганістану, кожного року він набирає все більшої популярності у місцевих спортсменів. Це говорить про те, що молодь цікавиться та любить займатися спортом.

Саме популяризація та підтримка молоді у спортивних починаннях завжди є пріоритетним напрямком в роботі народного депутата України Сергія Лабазюка. Вже третій рік поспіль фонд народного обранця є головним спонсором проведення цього турніру. Кожного року фіналістам вручають грамоти та цінні подарунки.

Загалом гра була на рівних, але майстерність та більшу злагодженість у грі продемонстрували футболісти Пирогівець, які у підсумку і перемогли, зайнявши переш місце. Їх суперники збірна з Грузевиці – відповідно посіла друге місце.

Хлопці обох команд переконують, наступного року також обов’язково братимуть участь у турнірі. Тим паче, коли є така гарна підтримка цих спортивних змагань.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів та велосипедистів бути помітними на дорозі

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів бути помітними на дорозі, ...