Задрімав при їзді, свідчив напідпитку та втікав від копів. За минулий тиждень патрульні Хмельницького «упіймали» два десятки п’яних водіїв

Хильнути та їхати – майже традиція. Останнім часом все більше хмельничан не гребують оковитою перед кермуванням. Так лишень за минулий тиждень патрульні Хмельницького «упіймали» два десятки п’яних водіїв.

Один з кермувальників, звісно, не від втоми, задрімав при їзді та злетів у кювет.

А ось на Західно-Окружній водій за кермом не пив, натомість накурився коноплі. Пізніше це чудо-зілля і знайшли у його авто. Аби вилучити знайдене, копи запросили свідка. Як виявилося потім, той кермував напідпитку.

Не було спокійно і у мікрорайоні Лезнево. Водій, вміст алкоголю у крові котрого, у шість разів перевищував норму, влаштував справжнісіньку втечу від копів. Зо чверть години горе-кермувальник вештався вулицями міста і це при тому, що у салоні BMW Х1 перебувала ще й пасажирка.

За зухвалість на дорозі водій отримав подарунок – чотири адмінматеріали.

Хоча на горе-водія і склали чотири адмінматеріали, та ось чи отримав він по заслузі – питання відкрите. Добре, що у цьому випадку усе обійшлося, насправді ж наслідки могли бути непоправними.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...