«Плюс» 27 нагород у спортивну скарбничку області. Хмельницькі спортсмени повернулися з чемпіонату Тернопільської області з бразильського джиу-джитсу

Майже два роки бразильським джиу-джитсу займається Владислав Ратушний. Якщо на початках, каже спортсмен, програвав, то зараз результати праці видно. До прикладу, нещодавно з Тернополя маленький боєць привіз золоту нагороду.

На відкритому чемпіонаті Тернопільщини побував і Коля Намєсніков. Додому спортсмен також повернувся з нагородами.

Та не хлопці єдині. З Тернополя дівчата приїхали також не з пустими руками. Так, Анастасія Кобяшева привезла срібло.

Загалом, до сусідньої області навідалися близько півсотні наших спортсменів і у підсумку до спортивної скарбнички Хмельниччини додали 27 нагород. А дитяча команда ще й зайняла друге місце, пропустивши попереду об’єднану збірну Івано-Франківська.

А ось головна мета поїздки навіть не нагороди Перше і, мабуть, найважливіше – перевірити сили перед чемпіонатом України.

Щоправда, ще до чемпіонату обласна федерація готується приймати гостей у себе. У суботу, 11 листопада у Хмельницькому відбудеться відкритий турнір з бразильського джиу-джитсу. Наразі ж місцеві спортсмени проходять навчально-тренувальний збір та налаштовуються перемагати.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...