Шепетівка досі не розпочала опалювальний сезон

Поки шепетівчани  мерзнуть,  посадовці в адміністрації намагаються врегулювати ситуацію. Для цього за стіл переговорів запросили обох керівників – міста та теплопостачального підприємства. Михайло Полодюк каже, зустрічався з  очільником газопостачального підприємства.  Попередні , хоч і словесні домовленості з ним є.

Попередньо міська влада на сесії прийняла рішення про передачу мереж теплопостачального підприємства у комунальну власність. Втім, справа зайшла у юридичну площину, тож її розглядають суді. Поки ж сподівання у містян – на технічні ліміти газу.

Вже місяць в Шепетівці не вщухають пристрасті. Люди збентежені, адже платили справно. Тож, доведені до відчаю містяни їздили навіть під Кабінет Міністрів.

Остаточних домовленостей між очільниками міста та теплопостачального підприємства немає. Поки ж діяльністю «Шепетівка Енергоінвест» зацікавився Антимонопольний комітет.

Обласна комісія зобов’язала обох керівників  домовитися між собою, адже через  їх амбіції заручниками ситуації стали  20 тисяч шепетівчан.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Ката та куміте. У Хмельницькому пройшов Кубок міського голови з традиційного карате

Спочатку – кілька хвилин розминки, а далі – до самого турніру. Цими вихідними у Хмельницькому ...