Студентка зі Старокостянтинова поїде на конкурс краси до Китаю

Вже 7 листопада Лілія вирушить до 10-мільйонного міста Шеньчжень, що розташоване на березі моря на півдні Китаю.  Саме там, 25 листопада відбудеться конкурс Miss Model of the World-2017. Ліля до конкурсу готується давно, головне за її словами – мати відповідну форму, адже конкурс серед дівчат – моделей.

Конкурс Miss Model of the World проводиться з 1988 року. За цей час у різних його етапах взяло  участь близько 40 тисяч моделей. У 2008 році його переможницею була українка — Марія Якимук з Одеси. Лілія Галушко отримала путівку на міжнародний конкурс у травні, коли перемогла в номінації Model Of The World на конкурсі «Королева України-2017» в Києві. Сподівається, що своєю харизмою та таланати зможе завоювати прихильність суддів.

Що цікавого було в Китаї та як пройшов конкурс дізнаємось у Лілі, коли вона повернеться. Поки що вболіваємо за нашу землячку та бажаємо їй перемоги.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів та велосипедистів бути помітними на дорозі

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів бути помітними на дорозі, ...