За чий рахунок дороги? Як нардепи на Хмельниччині привласнюють чужу роботу…

Ще 2015-го в Україні запрацював так званий «митний експеримент». Чотири області: Волинська, Одеська, Львівська та  Чернівецька отримували на ремонт доріг 50% від суми перевиконання плану їхніх митниць. 2016-го долучився Київ. Цьогоріч експеримент розширили на всі області. Хмельниччина від нього отримала кругленьку суму.

За майже рік часу на Хмельниччині за митні кошти відремонтували поточним та середнім ремонтами  п’ятдесят п’ять кілометрів доріг. Ось як за ці гроші ремонтували дорогу на Городоччині в липні цього року. Її навіть очільник краю інспектував.

Крім цієї ділянки, за гроші від перевиконання відремонтували частину дороги на Славутчині, об’їзну Дунаївців та Старокостянтинова.

Це все, нагадаю, за митні кошти…Але знайшовся народний депутат, який асфальтування білогірських доріг вважає своєю заслугою.

Втім відверто на камеру похвалитися такими досягненнями, чомусь не наважився. Як тільки почув, що питання про дороги – чкурнув від нашої знімальної групи якнайдалі.

Певно вважає, що добрими справами похвалятися не варто. Тим паче, що нічим … Для ремонту цієї ділянки дороги ані спонсорських коштів, ані грошей із держбюджету, які він, як нардеп міг би «вибити» для округу,  не залучали.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...