Дітям з особливими потребами – увага та турбота. Обласний музей запросив на гостину вихованців центру «Родинний затишок»

Обласний музей запросив у гості дітей на творчу гостину. Більше двох десятків  вихованців центру реабілітації «Родинний затишок» з допомогою пензля та фарб малювали казку. Дійство відбувалося у день святого Миколая, тож відвідувачі музею з нетерпінням чекали появи Чудотворця.

Святий Миколай таки прийшов.  Та не з порожніми руками, а з подарунками для чемних та слухняних. Актору театру «Дзеркало» до вподоби  приносити хвилини радості для малечі та дорослих.

Робота в колективі та відвідування подібних місць сприяють розкутості дітей та прививають любов до творчості, кажуть педагоги.

Дітям, що навчаються в інклюзивних групах, завжди раді у стінах музею. Для різних вікових груп на період свят тут влаштовують  акції та майстер-класи із заохоченнями.

Тисячі дитячих сердець можна зігріти турботою та увагою. А у період новорічних свят особливо важливо дарувати радість тим, хто її потребує.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Волинь, Житомирщина та Хмельниччина. У Старокостянтинові пройшли змагання з рукопашного бою «Кубок Самсона»

Волинь, Житомирщина та Хмельниччина. Нещодавно, дві команди гостей та п’ять місцевих змагалися у рукопашному бою. ...