Людина, яка зробила себе сама: історія одного поліцейського

Досягти висот у спорті – не заради медалей, а заради самого себе. Ця мета переслідувала Михайла Лук’янова ще зі школи. Розповідає, до «качалки» вперше потрапив у далекі 90-ті разом із друзями – тоді займався і навіть досягав успіхів. На жаль, в той час на цьому все й завершилось, каже чоловік. Розповідає, пішов навчатися і власну спортивну мрію відклав у довгу корзину. Потім була робота – від помічника дільничного до старшого слідчого, створення сім’ї. І лише нещодавно з’явився час на самого себе.

Чемерівці – не Хмельницький. Спортзалів як таких у районному центрі не було, розповідає Михайло. Хоча і це на перешкоді мрії не стало. Імпровізовану «качалку» чоловік почав облаштовувати прямісінько в приміщенні відділення поліції. Колеги по службі цьому лише сприяли.

Паралельно спортивну залу Михайло почав облаштовувати і вдома. Самотужки не мілкими кроками, а вже семимильними поспішив до своєї мрії.

До спорту чоловік не стомлюється залучати і правоохоронців. До речі, останні не приховують як сильно пишаються колегою. Слідчий Олег Карлінський переконує, Михайло – не лише чемпіон у спорті, а й у роботі. Каже, і досі дивується його неймовірній відданості справі.

Наполегливість – іще одна якість, яка приємно вражає і привела Михайла до перемоги. Керівник слідчого відділу, пригадуючи зусилля підлеглого, навіть не дивується його досягненням.

І так щодня, аж до досягнення поставленої мети. І неважливо, у спорті, в професії чи в житті.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Ярмарок волонтерів відбувся у хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці

5 грудня – Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна ...