Міжшкільний чемпіонат серед учнівської молоді “IQ-Поділля” відбувся на Старокостянтинівщині

На базі Великочернятинської загальноосвітньої школи пройшов відкритий міжшкільний Чемпіонат інтелект-шоу «IQ-Поділля» серед учнівської молоді, під патронатом Старокостянтинівської районної державної адміністрації. Основна мета Чемпіонату популяризувати серед молоді інтелектуальні ігри та розширити сфери знань учнів.

З вітальним словом до учасників, глядачів та гостей звернувся заступник голови Старокостянтинівської РДА Олег Борикін, побажавши командам перемоги, а усім присутнім приємних вражень і емоцій. Також, Олег Георгійович вручив від імені районної державної адміністрації для Центру дитячої творчості спортивне спорядження та велосипеди на потреби гуртка “Велосипедного туризму”, який працює на базі Великочернятинської ЗОШ.

Міжшкільний чемпіонат серед учнівської молоді “IQ-Поділля”, зібрав команди Самчиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Стецьківського НВК, Губчанського НВК та Пеньківського НВК. Команди взяли участь у різноманітних конкурсах – “Брейн-ринг”, “Інтуїція” та у різноманітних квестах.

Змагання було напружене та тривале. Команди йшли нога в ногу, власне тому три команди набрали однакову кількість балів. Аби визначити переможця командам дали додаткові питання. За результатами останнього конкурсу перемогла команда Стецьківського НВК. Нагородив переможців  заступник голови райдержадміністрації Олег Борикін. Команда Стецьківського НВК виборола право змагатися за кубок 2017 року. Вона зустрінеться з іншими переможцями відбіркових ігор у битві інтелекту в фіналі Міжшкільного чемпіонату серед учнівської молоді “IQ-Поділля”, який планується на січень 2018 року.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Іспанська пристрасть та душевне звучання. Обласна філармонія запрошує на концерт

Пристрасть, танець, ніжність та класичне звучання. Обласна філармонія вчергове запрошує на перегляд цікавої програми. Солістка ...