«Пісенний вернісаж»: вчителі ПТУ краю змагались у співі

Справжнє свято співу влаштували наприкінці тижня вчителі профтехзакладів краю. Із 24-ьох ПТУ відволіктися від навчального процесу і поспівати бажання виявило 20-ро педагогів.

Репертуар – різноманітний – від автентичних народних до сучасних, головне – українських пісень. Їх розмаїття направду тішить вухо. Радує і те, що бажаючих похизуватися талантом серед учителів ПТУ щороку більшає.

Пані Наталія змагається у першій номінації. Разом із колегою вирішила постояти за власний навчальний заклад. Жінка не приховує, хвилюється , бо конкуренти – достойні і сильні. Додає на перше місце сподівається, але засмучуватись раптом що не буде, адже уже вважає свій виступ переможним.

В результаті голосування професійного журі, котре оцінювало виступи учасників вернісажу, дует пані Наталі таки переміг – у номінації «малі вокальні форми» він зайняв перше місце, розділивши його із дуетом Подільського центру профтехосвіти. Гран прі здобули вчителі з Ярмолинець. У номінації «солісти» – два гран-прі – Нетішинський професійний ліцей і 25-е ПТУ та аж чотири перших місця.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

«Купуй Хмельницьке». У Торгово-промисловій палаті містян знайомили з місцевими виробниками

Солодке життя за помірну ціну пропонують хмельницькі кондитери поціновувачам смаколиків. Роблять це ще з 65-го ...