Три полоси замість двох. Дорогу від Хмельницького до Кам’янця-Подільського розширять наступного року

Двадцять метрів – проїжджа частина й тротуари з двох боків. Вже наступного року саме так виглядатиме місток через річку Мукшу. На його ремонт виділили одинадцять із половиною мільйонів гривень. Зараз зводять першу чергу цього об’єкта.

Із двох боків будуть перила й тротуари. Планують здати міст в експлуатацію в третьому-четвертому кварталі 2018-го. Це не єдина новація, що чекає на так званий «тещин язик» – цей Подільський серпантин розширять до трьох полос.

Це на п’ять із половиною кілометрів «дороги смерті». До речі, так називати цей відрізок дороги, на щастя, вже не треба. За кілька останніх місяців тут не трапилося жодної аварії із летальними наслідками. А все елементарно: встановили багато попереджувальних дорожніх знаків.

Після того, як дорогу ще й розширять, має стати безпечніше й зручніше.  Не тільки цей відрізок дороги капітально відремонтують наступного року. Плани значно амбітніші.

Всього на Н-03 Житомир – Чернівці виділять мільярд гривень. Шістсот мільйонів підуть на додаткову третю полосу для реверсного руху від Хмельницького до Кам’янця-Подільського. Так Міністерство інфраструктури створить ще один коридор до кордону із Румунією.

Ремонтуватимуть іще один коридор до Європи М-12, що проходить через Хмельницький зі сходу на захід.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Волинь, Житомирщина та Хмельниччина. У Старокостянтинові пройшли змагання з рукопашного бою «Кубок Самсона»

Волинь, Житомирщина та Хмельниччина. Нещодавно, дві команди гостей та п’ять місцевих змагалися у рукопашному бою. ...