У компанії «Vitagro» підбивають підсумки року

Група компаній «Vitagro»  була заснована тринадцять років тому. Все починалося з  маленького підприємства, яке розрослося  до рівня найпотужнішого агрохолдингу Хмельниччини. Над досягненням таких результатів працював кожен робітник компанії. І вже традиційно у обласній філармонії збираються усі, аби відзначити досягнення року, що минає.

Завітав на урочистості і голова Хмельницької  обласної ради, аби привітати усіх працівників групи компанії «Vitagro» і розповісти про важливі досягнення перед областю. Нічого не дається легко – зазначає Михайло Загородний.  Та аграріям вдається завдяки наполегливій роботі показувати хороші результати.  Окрім виробництва продукції вони дбають про добробут людей, які проживають у тих населених пунктах, де працює компанія «Vitagro». Тільки за 2017 рік на розвиток сільських територій було спрямовано більше ніж 15 мільйонів гривень.

Нині у виробництві охоплені різні сектори аграрного бізнесу. Стабільно спостерігається ріст і розвиток компанії.  У цьому допомагає інноваційний погляд керівництва та працівників. Щороку продовжується позитивна тенденція до збільшення обсягів виробництва та реалізації якісної продукції.

Дарувала новорічний настрій для працівників агрохолдингу запрошена зірка Ірина Федишин.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Аби було де ставити ялинку: напередодні Нового року комунальники міста вчергове отримали ключі від квартир

Володимир Крошко – серед тих щасливчиків, котрі прямісінько перед Новим роком отримали чи не найцінніший ...