Управління часом, розробка плану та бюджет проекту. У Хмельницькому пройшов тренінг для тих, хто працює з молоддю

Управління часом, розробка плану, бюджет проекту та залучення фінансового ресурсу. Днями про усі тонкощі організаційного розвитку молодіжної платформи говорили у Хмельницькому.  Тренінг для тих, хто працює з молоддю, провели фахівці зі Львова та Ужгороду.

А ось бути успішними менеджерами захотіли представники більше десятка областей країни. Фактично діяльність кожного з них пов’язана з молоддю.

Насправді, розробка проекту – це свого роду мистецтво, кажуть тренери. Без спеціальної підготовки та хоча би базових знань, реалізувати його не вдасться.

Та, навіть, правильна розробка проекту не гарантує стовідсоткового успіху. А все тому, що у його реалізації не обійтися без ефективного управління та залучення фінансового ресурсу.

Розробка проекту, ефективне управління та пошук коштів – сам по собі кожен з цих компонентів нічого не вартий. І тільки при їх правильному поєднанні діяльність, пов’язана з активізацією молоді та реалізацією різноманітних проектів, буде успішною.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У Григорівській ЗОШ відзначили день проведення Всеукраїнського референдуму

1 грудня 1991 р. відбувся Всеукраїнський референдум на підтвердження Акта проголошення незалежності України, який засвідчив бажання її громадян жити ...