За кермом класний, крутий, надійний або водій-офлайн. Хмельницький доєднався до всеукраїнської акції «Керуй»

Нещодавно усі обласні центри, у тому числі і Хмельницький, доєдналися до всеукраїнської акції «Керуй». У такий спосіб правоохоронці країни разом з громадськими організаціями воліють нагадати водіям, що керувати – це більше, аніж просто тримати кермо.

А ось тих, хто справді кермує на совість місцеві копи вирішили відзначити наліпками. Відтепер наклейки на авто з написами – за кермом класний, крутий, надійний водій або водій-офлайн можна отримати в Управлінні патрульної поліції Хмельницького.

Володимир Огойко – чи не перший у Хмельницькому, хто отримує таку наліпку, щоправда не одну, а кілька. Наклейки, каже, припас для своїх колег-халківців, а ось для себе вже обрав найкращу.

А ось мати такі наліпки на своєму авто зможуть далеко не усі. До майбутніх власників наклейок є ряд вимог. Перша і найважливіша – водій не повинен бути порушником. Окрім того, з автообновкою потрібно зробити фото.

Фактично наліпка як маячок – показує, що водій не порушує правила дорожнього руху і, що важливіше, робити так саме закликає інших кермувальників.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...