Звіт перед громадою – Олександр Скочеляс поінформував виборців про виконану роботу

Кінець року – час підбивати підсумки. Про роботу на окрузі прозвітував депутат міської ради та член  комісії з питань самочинного будівництва Олександр Скочеляс.  За  2017 вдалося зробити чимало, каже обранець.

На зустріч з депутатом прийшли  виборці виборчого округу № 30, адже слідкують за роботою свого обранця. Учасники зустрічі активно задавали питання, адже мають чимало зауважень  до роботи комунальних служб та освітленню вулиць. Непроста ситуація  і у НВК № 10 –  через початок будівництва другого корпусу школи, тротуар довелося огородити, аби діти не виходили на проїжджу частину.

Олександр Скочеляс визнав, що діяльність деяких підприємств міста не узгоджується між собою, тож пообіцяв у наступному році більше приділити цьому уваги в роботі комісії.

Як каже депутат, такі зустрічі з виборцями допомагають результативніше працювати на окрузі, адже пильні жителі завжди знають про усі проблеми мікрорайону.

Помічники депутата відреагували на усі звернення мешканців та пообіцяли тримати зв’язок з виборцями, адже лише так можна вирішити болючі  для міста проблеми.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...