І графіка, і живопис… У Хмельницькому обласному художньому музеї ювілейна виставка родини Анісімових

Справа – яскраві масляні натюрморти й портрети…. Зліва – теплі однотонні краєвиди Криму, Подолу й Кам’янця-Подільського… Фактично дві зовсім різні експозиції об’єднала нова виставка Хмельницького обласного художнього музею.

Школа образотворчого мистецтва у родини одна, та потім шляхи – розійшлися. Пані Антоніна обрала для себе живопис. Широко використовує мастихін. На виставці у Хмельницькому представила роботи різних періодів своєї творчості.

Це вже сьома спільна виставка родини Анісімових. Вони, до речі, народжені на Хмельниччині, тож у своїй творчості зверталися й до подільської тематики. Зокрема, певні періоди життя і брат і сестра прожили у Кам’янці-Подільському.

І справді, пан Микола у своїй частині виставки показав архітектуру виконану в графічному класичному стилі аж за п’ятнадцять років творчості. Для своїх картин сам готує папір та олівець – рецептурних секретів якого не розкриває.

Побачити два світи: яскравих натюрмортів та однотонних пейзажів у Хмельницькому обласному художньому музеї можна до 31 січня.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

50 чорно-білих світлин з власного балкончика представив Валерій Дядюра

До Хмельницького завітав фотохудожник з Сумщини. Для містян він привіз фотовиставку під назвою «З балкончика». ...