Хмельницькі рятувальники перевірили підвальні приміщення багатоповерхових будинків

В період похолодання зростає кількість пожеж, спричинених необережним поводженням із вогнем. Особливо гострою проблема є у підвалах багатоповерхівок, де час від часу знаходять притулок особи без постійного місця проживання.

В цей період рятувальники проводять відпрацювання по підвальних приміщеннях багатоповерхівок міста та області. Під час рейду рятувальники переконливо радили жителям будинків закривати підвальні приміщення на замки, оглядати їх на випадок зламу, а також обов’язково прибрати з підвалів горючі матеріали. Громадянам роздали листівки з попередженнями та рекомендаціями стосовно правил пожежної безпеки в зимовий період. Спілкувались надзвичайники і з керівниками ЖЕКів. Так, директор УМК «Будівельник» запевнив, підвальні приміщення будівель, що є на балансі компанії, зачинені, ба більше їх регулярно перевіряють.

Аби запобігти трагедіям, подібні рейди проводитимуться і надалі, запевняють рятувальники. Однак просять і самих жителів міста та області також не забувати про власну безпеку.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У Хмельницькому вдвічі збільшили групи продовженого дня

Поки батьки на роботі, діти готують домашнє завдання – саме для цього й призначені групи ...