Безкарність мотивує порушувати. Під Хмельницьким п’яний водій збив бабусю та втік з місця пригоди

Нещодавно під Хмельницьким 32-річний водій збив бабусю та, навіть не зупинившись, чкурнув з місця пригоди. Про ДТП на лінію 102 повідомив очевидець події.

Те, що побачили патрульні, м’яко кажучи, приголомшило. Чоловік не те що хильнув зайву, він лика не в’язав. Алкоголь у крові горе-водія перевищував допустиму норму у десять разів. Гірше тільки те, що разом з ним у салоні авто перебувала малолітня дитина.

За п’яну їзду у вересні минулого року цього кермувальника судили та навіть визнали винним, щоправда тільки на папері. Штраф чоловік не сплачував та водійські права у нього не забирали. Тоді, як виявилося, найгуманнішому у світі не вистачило трьох днів, аби вчасно розглянути справу. Тепер знову під градусом 32-річний водій відправив у реанімацію пенсіонерку. На щастя, з бабусею усе добре, її стан лікарі оцінюють як стабільний. А ось погано те, що таких горе-кармувальників у місті – сотні.

А є такі, котрі вже двічі, а то й тричі встигли відзначитися тільки у цьому році.

А тепер повернемося до слуг Феміди. Так за минулий рік до них потрапило понад тисячу чотириста матеріалів за статтею 130-ю КУПАП. До сотні з них судді ще не дійшли. Близько двохсот протоколів повернуто або закрито через відсутність складу злочину. Ще майже на три з половиною сотні забракло часу або, як кажуть у народі, затягнули по строкам. Ті, хто залишилися отримали штрафи та позбулися прав.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Дорожня карта розвитку українців: на Хмельниччині обговорили міністерську концепцію громадянської освіти

Поняття громадянської освіти в Україні – не нове. До прикладу, в Законі «Про освіту» воно ...