Крадіжка серед білого дня: правоохоронці Хмельниччини за 15 хвилин затримали викрадений з-під носа продавця автомобіль

Ось цей чоловік думав, що він – щасливчик. Лишень виставив в інтернеті на продаж свою автівку – одразу нагодились клієнти.

Аби викрасти автівку з-під носа продавця, підприємливим крадіям велосипеда вигадувати не довелося. Звичайний тест-драйв і власника залишили при своїх інтересах.

Костянтин розповідає, коли залишився надворі – без авто, телефона та документів, спершу розгубився. А потім вирішив – треба терміново дзвонити в поліцію. І не прогадав. За 15 хвилин злодія уже чекали під Старокостянтиновом.

Правоохоронці одразу встановили особу злочинця. Ним виявився 38-річний житель сусідньої Вінницької області. За «покупкою» чоловік приїхав не сам – із другом. З’ясувавши це, останнього також почали шукати. Спільнику, правда, вдалося втекти.

А, от, його другу пощастило менше – він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі викрадача перевіряють щодо причетності до інших злочинів, а його напарника продовжують шукати. Власник автівки має інші клопоти – рихтує її після погоні. Каже, незважаючи на такий нюанс, щиро дякує поліцейським, адже, якби не вони і зовсім залишився б біля розбитого корита.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

В Хмельницькій обласній філармонії в день закоханих лунатимуть мелодії кохання

«Love Story» в обласній філармонії. Романтичні флюїди в залі, гарний настрій та море позитиву. 14 ...