Середня зарплата по Хмельниччині склала більш як сім з половиною тисяч гривень. Обласний департамент соцзахисту підбив підсумки роботи за 2017-ий

Половина домогосподарств краю користується субсидіями на оплату житлово-комунальних послуг. Таку сумну статистику нині озвучили в обласному Департаменті соцзахисту.

Вперше цьогоріч спробували монетизувати державну допомогу –повернути частину невикористаних субсидій в готівковій формі.

Мільйон двісті сімдесят п’ять тисяч виділила держава на матеріальну допомоги різним категоріям громадян: дітям з інвалідністю, малозабезпеченим сім’ям.

Нині в області зареєстровано майже одинадцять тисяч учасників бойових дій в АТО. Вони теж отримують  державну підтримку. Так 2017-го вділили кошти на придбання тридцятьох квартир атовцям. Втім, працюють у соцзахисті і над залученням коштів до держбюджету. Так понад 17 тисяч працівників цьогоріч спромоглися вивести із «тіні» – середня зарплатня за рік зросла уполовину.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

«Поділля» проти «Ниви»: підготовка до відновлення сезону

У Хмельницькому «Поділля» зіграло товариський матч проти вінницької «Ниви». Фактично такі міжсезонні товарняки показують наскільки ...