Ювілей корифея музичної культури

У Волочиському районному будинку культури – людно. У залі та холі чимало поважних гостей зі всієї України. Посадовці, меценати, громадські активісти, видатні діячі культури та духовенство – всіх їх об’єднав ювілей знаного на теренах Хмельниччини музиканта – Цезара Зюлковського. Диригент та композитор, заслужений працівник культури України – святкує своє 80-річчя.

У творчому доробку ювіляра незліченна кількість музичних творів власного авторства. Всякий музичний інструмент чи то жанр, словом будь яка справа за, яку б не брався Цезар Зюлковський – завжди увінчується успіхом. Своєю творчістю ювіляр впевнено продовжує завойовувати любов слухачів не лише по всій Україні, а й далеко поза її межами. За що знайомі та друзі митця прозвали його корифеєм української музичної культури.

З під легкої руки Цезара Юліановича вийшло чимало талановитих вихованців, які підтверджують своє звання перемогами на міжнародних конкурсах та фестивалях.

Сам же ювіляр зізнається, секрет його успіху в наполегливій праці. Своїм покликанням всього життя вважає дарувати свій талант людям.

Долучився до привітань й благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Від імені нардепа благодійники презентували ювіляру подарунок та подяку.

Своє захоплення талантом ювіляра висловлювали зі сцени й керівники міста та району.

Свій 80-тий день народження ювіляр відзначав у колі вдячних слухачів та вихованців, які у свою чергу підготували для наставника концерт.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Цілими родинами, дружніми компаніями та навіть з домашніми улюбленцями. Як містяни провели ювілейний десятий «Велодень»

Кілька сотень містян на своїх роверах проїхалися обласним центром. Традиційно збиралися вони на майданчику біля ...