День комунальника

Вони працюють у будь-яку пору року – у палючу спеку чи лютий холод. У третю неділю березня в Україні своє професійне свято відзначають працівники комунальної галузі. Хмельничанка Галина Олександрівна працює двірником  уже понад 30-ть років. Попри важкість, робота жінці подобається, завзяття працювати надає слово «Дякую» від жителів будинків  та перехожих.

У колишній житлово-експлуатаційній конторі № 6 міста Хмельницького, яка нині зветься муніципальна управляюча компанія Заріччя», працює більше сотні працівників за п’ятнадцятьма спеціальностями. Та, як зізнається директор, фахівців не вистачає.

Напередодні професійного свята комунальників до підприємства навідалися помічники народного депутата України Сергія Лабазюка. Вони привітали усіх працюючих та подарували колективу грошовий сертифікат. Із такою самою місією завітали помічники нардепа і у ЖЕК №7.

Відсвяткували день працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення й у місті Волочиськ. Тут за минулий рік вдалося зробити чимало. Головний акцент комунальники робили на енергозбереженні.

Привітав усіх працівників галузі голова Волочиської об’єднаної територіальної громади.  Костянтин Черниченко зазначив, попри те, що цінова політика на матеріали  з року в рік повзе в гору, господарники  кожного дня працюють над відновленням та поліпшенням   житлового фонду.

Найкращих  робітників комунальних господарств і побутового обслуговування населення нагородили відзнаками та цінними подарунками.

Приймали вітання в цей день комунальники і від землеробів краю. Котрі окрім слів вдячності, кожній з трьох установ міста подарували сертифікати на декілька сотень літрів дизпалива.

Завітали з привітаннями  до дня комунальника помічники народного депутата України Сергія Лабазюка і у інших громадах Волочиського та Хмельницького районів.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...