Мріє стати танцівницею. У Хмельницькому визначили найкрасивішу школярку

Навчається у технологічному багатопрофільному ліцеї та мріє стати танцівницею. Цього року найкрасивішою школяркою міста обрали Єлизавету Пєрєпєчніну.

На перемогу, каже дівчина, і не сподівалася, адже суперниці були не менш гідні корони. Та ж позиція у журі конкурсу. Кажуть, обрати кращу було дуже непросто.

А ось переможницю обрали одноголосно. Ні секунди не сумнівалися і батьки красуні. Кажуть, у перемогу доньки вірили з самісінького початку.

Фактично дівчина стала кращою у всіх конкурсах – візитівці, дефіле у шкільній формі, інтелектуальному іспиті та творчому.

За інтелектуальний конкурс, зізнається дівчина, хвилювалася найбільше. Довго думала яку тему обрати та що пропонувати, аби її вирішити.

Окрім булінгу, дівчата боролися з корупцією, палінням, пияцтвом, наркоманією, заробітчанством та сміттям. Зачепили красуні інклюзивну освіту, безпритульних тварин та навіть залежність від телефону. У візитівці розповідали про себе та свої захоплення, а ось таланти демонстрували у творчому конкурсі – традиційні танці, співи, театральні сценки та гумористичний стендап. А вже у четвертому школярки дефілювали у шкільних формах. При цьому, аби перемогти, запевняють організатори, зовнішніх даних було замало.

Без перебільшення, свято вдалося, хоча, звісно, скільки людей – стільки ж думок.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...