Теоретичний залік, виготовлення моделі та творче завдання. У Хмельницькому змагалися юні техніки зі всієї області

Минулого року юні техніки з Нетішина тріумфували не лише у Хмельницькому, а й відзначилися на рівні країни. Цьогоріч у планах те ж.

Разом з Артемом у команді змагається Мар’ян Новік. Найбільше, зізнається учасник, полюбляє працювати з папером, особливо робити макети різноманітної техніки.

Аби здійснити мрію, треба щоденно працювати та удосконалюватися. Саме так навчають юних техніків у Нетішині. На досягнутому зупинятися – зась, так, якщо минулого року стали кращими, цьогоріч – мінімум треба повторити.

А загалом конкурс початкового технічного моделювання серед молодших школярів проводять не вперше. Так цьогоріч до обласного центру, окрім Нетішина, прибули ще 23 команди учасників.

Обласний конкурс з початкового технічного моделювання складався з трьох етапів. Спочатку молодші школярі складали теоретичний іспит, за який максимум можна було отримати двадцять балів. Потім – технічне завдання, тобто виготовлення моделі за зразком.

І на десерт – творче завдання – юні учасники робили композицію власного задуму.

За сумою трьох конкурсів і визначили переможця. З 24-х команд юні техніки Нетішина вдруге поспіль стали кращими у області. Тепер вони захищатимуть честь Хмельниччини та всеукраїнському рівні.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...