Вихідними у районі відбулися змагання між ветеранами спорту

Відпочинок має бути корисним, цікавим, а, головне, активним – переконані учасники змагань «Ігри ветеранів». Цими вихідними спортивний захід, що відбувся у селі Давидківці Хмельницького району, об’єднав любителів спорту віком 35 плюс. Учасники із шести сіл з’їхалися позмагатися у волейболі, армреслінгу та настільному тенісі. Волейбол згуртував найбільше прихильників.

Такої ж думки і спортсмен з Гвардійська – Вадим Подокопний. Каже, з друзями тренується щовихідних, адже спорт не просто любить, а ним живе. До того ж має досягнення. У цьогорічних «Іграх ветеранів»  чоловік став переможцем змагань із пінг-понгу. Додає,  першість далась непросто, та результат того вартий.

Напружено та завзято за перемогу змагалися й спортсмени-армреслери, котрі й завершували програму Ігор. Диплом та грошову винагороду вони також повезли до Гвардійська. Не приховують, кращими з кращих стали, бо багато тренуються. Причому займаються не лише боротьбою на руках.

Долучили до гри і молодь – команда волейболістів з Давидковець на рівні змагалася із ветеранами. Хлопці кажуть, тренуватися вже з бувалими спортсменами – добре та корисно.

Підтримка та розвиток спорту – один із пріоритетних напрямків роботи благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч». Вже другий рік поспіль організація долучається до проведення  «Ігор ветеранів».

Спілкування – не єдина винагорода, котру отримали учасники «Ігор ветеранів». Усіх переможців  представники благодійного фонду «Ми поруч» відзначили дипломами та грошовими винагородами.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...