Громадські діячі як книги. У Хмельницькому пройшла жива бібліотека «Активізм маст гоу он»

Неймовірний заряд мотивації, натхнення та енергії, чудові знайомства та продуктивно проведені вихідні. Саме так у Хмельницькому пройшла перша жива бібліотека «Активізм маст гоу он». Організувала захід СД Платформа, яка, до слова, саме з цієї зустрічі у місті запрацювала у повну силу.

«Жива бібліотека» пройшла небанально, інформативно та корисно. У ролі книг виступили громадські активісти, тобто ті, хто добре знає, що таке активізм. А ось читали їх активні молоді люди міста.

Богдан Ференс – один із чотирьох спікерів, до слова, він і є засновником СД Платформи. А ще називає себе проповідником, щоправда не у релігії, а у політиці. Власне, про політику розповідав у Хмельницькому.

Почитати активістів як книги зареєструвалися близько півсотні молодих та активних. Серед них і Анастасія Козак. Ще донедавна дівчина очолювала Студентську раду ХНУ, тепер – Молодіжну раду при міському управлінні молоді та спорту. Розповідає, активістів колишніх не буває, а тому завжди приємно бути серед однодумців.

До шевченківської бібліотеки, саме там пройшла зустріч, навідався і волонтер Максим Мужичук. Розповідає, коли говорять про активність, більше того коли молодь робить дійсно щось корисне – осторонь залишатися не може.

А ось допомагати місту бути активним буде СД Платформа, принаймні у цьому переконують її активісти, до слова, вже цими вихідними вони запустили проект і у Хмельницькому.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У Хмельницькому військовому госпіталі покращилися умови лікування

Більше року та понад півмільйона гривень знадобилось на те, аби у Хмельницькому військовому госпіталі запрацював ...