Із казарми – на кордон

Таким чином  вже другий рік поспіль проводиться розподіл напрямків подальшого проходження служби між військовослужбовцями-прикордонниками освітнього рівня  бакалавр та магістр. Нова система, за словами керівництва, вже дала позитивні результати.

Першими, хто витягнув свій щасливий білет, стали п’ятдесят офіцерів-магістрів. Найкращі за рейтингом та ті, хто закінчив навчання з відзнакою, мали змогу самостійно обрати і місце проходження служби, і посаду. Інші ж права вибору не мають. Ректор академії переконує, білетно-рейтингова система унеможливлює будь-який вплив, в тому числі і корупційний.

Олександр Мандзюк є учасником бойових дій на сході України. Та попри те, що військовий вже побував в гарячих точках, при розподілі знову відав перевагу Донецькому напрямку.

Далі  тягнутимуть  білет 240  майбутніх офіцерів бакалаврів. Вони одразу після випуску роз’їдуться у свої регіональні управління відповідно до розподілу.  Керівництво запевнило, що папірців із напрямком в АТО на столі перед молодими  офіцерами не буде.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Фольк-рок, модерн-рок, панк-рок… День рок-н-ролу у Хмельницькому

Stanza, Круть, Мотор’ролла, Чумацький шлях – це, мабуть, найвідоміші рок-виконавці Хмельницького. І усі вони грають ...