Нове підприємство для утримання доріг – в області прозвітували про роботу на автошляхах

В рамках децентралізації автошляхи місцеві – тепер у підпорядкуванні адміністрації. Стан дорожнього покриття – незадовільний, проте, як кажуть в адміністрації, на все грошей не вистачає.

У грудні в області з’явилося  нове підприємство – «Служба місцевих доріг». ВІдтоді пройшло більше  чотирьох місяців – на 5000 кілометрів  передбачна субвенція у більш ніж 400 мільйонів гривень. На дороги виготовляється проектно-кошторисна документація, стартували і відкриті торги.

Поки громадяни нарікають на дорожників, Укртрансбезпека  виловлює недобросовісних водіїв. За минулий рік тут виявили  більше сотні фактів порушень. Перевантажений транспорт  деформує дорожнє полотно, відтак зменшує період експлуатації доріг.

У квітні на дрібний ремонт  місцевих доріг виділено  майже 90 мільйонів гривень.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Гендерна рівність у військах. З цього приводу в Національній академії Державної Прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького відбулася науково-практична конференція

Близько чотирьох десятків представників  громадських та державних організацій з’їхалися до Національної академії Державної Прикордонної служби ...