Одна проти всіх і всі проти одної: старокостянтинівські лікарі вимагали звільнення колеги

Виносити спідню білизну на загальний огляд, кажуть медики, не хотіли зовсім. Додають, протягом півроку робили все – можливе і неможливе, аби конфлікт похоронити всередині лікарні. Невдоволення завідуючою анестезіологією керівницву висловлювали не один раз. Були і внутрішні збори відділення, зібрання і загальне, і профспілкове. Анестезіологи, до прикладу, ледь не повним складом висловили недовіру своїй начальниці.

Через характер керівниці, додає пан Володимир, півроку тому з відділення почали втікати люди – фахівці звільнялися, бо не витримували моральної напруги.

Аби покращити власні – й без того важкі умови праці, кажуть медики, і вийшли під стіни лікарні із акцією протесту. Додають, сподівалися, так їх зрештою почує адміністрація. І, як виявилося, сподівалися не даремно. Головного анестезіолога ЦРЛ звільнили прямісінько перед початком мітингу.

Причина звільнення, за словами керівництва лікарні – невідповідність займаній посаді. Причому аж ніяк не із професійного боку. Претензій до роботи як анестезіолога пані Валентини не має ані адміністрація, ані самі протестанти. Невдоволення – лише особистісні.

Чим саме не вгодила колегам екс-завідуюча, каже, знає. Розповідає, на посаді працювала два роки – усе ніби було гаразд. А півроку тому на свою голову зробила зауваження хірургу.

Пані Валентина додає, після цього їй не раз показували на вихід.

Жінка каже, на таке завершення роботи на посаді насправді не сподівалась. Бо про те, що звільнена дізналась лише сьогодні. Зі слів в.о. головного лікаря. Головний, як виявилось, за день до мітингу пішов у відпустку. Лікарі кажуть, таким рішенням вчорашнього заступника нехай і вдоволені, але мають до нього не одне питання. Бо, переконують, конфлікт можна було вирішити – раніше і без жертв.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...